om os

Vi vil lave den bedste behandling

Om os

Multifleksibel alkohol og stofbehandling

HBmodellen er et dansk udviklet system til afklaring, vurdering og behandling af alkohol- og stofafhængighed, samt andre tæt beslægtede forstyrrelser forårsaget eller forværret af et problematisk brug af alkohol og stoffer. Det kan være alvorlige underliggende forstyrrelser, psykiske problemer, posttraumatisk stress, dyssociale personlighedstræk eller opstået personligheds- og livsstilskriser.

HBmodellen har fungeret med stor succes siden 2009 til afklaring, vurdering og behandling af alkohol og stofafhængighed, samt de underliggende forstyrrelser, der fører til længerevarende og problematisk brug af afhængighedsskabende rusmidler. Modellen har bevist sit værd ved at være multifleksibel, og kan med lethed tilpasses flere forskellige omsorgsniveauer og en bred vifte af bruger typer både i ambulant, dag- og døgn- eller fængselsbehandlingsregi.

HBmodellen er udviklet, afprøvet og klinisk testet af danske behandlere, socialrådgivere, psykologer, psykiatere, sygeplejersker, sundhedsvejledere, yogalærere og pædagoger ansat på Alfa-Fredensborg. Alle med mange års praktisk erfaring indenfor behandling af mennesker med alkohol og stofafhængighed, psykiske problemer, posttraumatisk stressforstyrrelse og dyssociale personlighedstræk i både ambulant, dag- og døgnbehandlingsregi.

Hjulpet mennesker fri af rusmidler i over 24 år

24

Hej!

Henrik Beck

Henrik Beck

Udvikler af HBmodellen

Henrik Beck, behandler på Alfa-Fredensborg og udvikler af HBmodellen, samt forfatter til modellens arbejdsbøger.
Han er certificeret: addiction counselor, psykoterapeut (2år), cenaps-treatment specialist, tilbagefalds specialist, recovery coach, life & business coach og mindfulness instruktør.

Mathilde Dyrbye

Mathilde Dyrbye

Psykolog

Mathilde Dyrbye, psykolog hos Alfa-Fredensborg og Alfa-København, hvor hun har terapeutiske samtaleforløb med brugerne og gruppeterapi sessioner. Hun er under autorisation og har flere års erfaring med terapi indenfor misbrugsområdet. Mathilde er medforfatter på HBmodellens metodebeskrivelse.

Jørgen Maltesen

Jørgen Maltesen

Director of Operations

Beskrivelse på vej

Hvad kan vi?

Vi deler gerne ud!

Dele